Локално държава Промо Promo Member Alfamart Minimarket Lokal Terbaik Indonesia Bulgarian минимаркет най-добрите Promo Индонезия Индонезия е популярна тенденция, която е толкова добре познат на обществеността, офлайн и онлайн. Според официални източници, че мини Alfamart създадена с мисията на предоставяне на услуги до средата на дъното търсят евтини цени и удобство. Alfamart е минимаркет пионери, които имат най-много членове в Индонезия, Alfamart предоставят много нововъведения, които в крайна сметка са в полза на членовете. Една от иновациите се извършва последователно на всеки 2 (две) седмици е да се даде специална промоция за своите членове, дали да пазаруват в Alfamart или на търговци, които партнират с Alfamart, за да дават отстъпки или специални цени. Тази статия е посветена на всеки, който иска да знае повече за обслужване на Alfamart-членка, навсякъде. Alfamart търговци са все повече и по-разпръснати на цялата територия на страната ни, ако искате да пазаруват разумно, трябва да изберете печелившо пазаруване, Alfamart може да бъде ваш избор,, защото Alfamart имат член на качеството на услугите и най-добрите в Индонезия.

Държавите-Alfamart

Държавите-Alfamart е термин за на Alfamart лоялен клиент. Alfamart предостави набор от съоръжения, които се ползват и специални изненади от Alfamart като програма: Струва ми се, на Календар Пазаруване, Specialku и моя подарък, както и други права на собственост програми. Държавите-Alfamart са клиенти, които имат членска карта и се присъедини към АЗ СЪМ, карта или карта Flazz ME BNI. За да увеличите максимално пазаруване Alfamart също така препоръча да се възползват от нашия Alfamart Мейлър.

Card I

Аз съм членска карта, карта Alfamart открита през 2005. С карти, член ще бъде в състояние да получи ползи и предимства, както и разнообразие от вълнуващо промо промо, че не може да бъде последвана от други редовни клиенти, че аз не съм членска карта. Националните политики в картата Alfamart, в мен през Република Индонезия.

Карта Flazz

Един членство карта Alfamart Flazz, която беше стартирана на май 15, 2010 г. в сътрудничество с Flazz БМА, които функционират като членска карта може също да се използва като средство за плащане / сделка за A Card Flazz едно предплатена карта (безкартово сметки да спестите пари за карта целите на различни сделки).

А Card Flazz може да се използва като средство за плащане, не са просто около изхода Alfamart, Alfamidi или Alfaexpress., Но и целия търговец Flazz включват ресторанти, салон (козметичен), книжарници, паркинги, кина и много повече. В същото време, карта на ефект Flazz в рамките на Велика Джакарта и Сурабая.

BNI карта

АЗ СЪМ BNI карта е една карта Alfamart членство, която стартира на 1 януари, 2010. Тази програма е сътрудничеството между Alfamart с банка BNI. BNI карта многофункционална карта, в допълнение към функционирането като членска карта, картата също така служи като законно платежно средство. Карта на kememberan, както и останалите, аз BNI Card предлага разнообразие от ползи и специални изненадващо Alfamart и разбира се, могат да следват специални ексклузивни програми в членството на Alfamart. За сега, аз Card BNI валидна само, в Alfamart Велика Джакарта.

SEO Лого Конкурс Alfamart

За Тук предадат различните държави-Alfamart Промо най-добрата местна минимаркет Индонезия под формата на 8 държави-Ползи Alfamart:

А. Пазаруване струва ми се, и календар

Програма и Календар пазаруване Струва ми се, специални членове на програмата Alfamart, където членовете ще получат специални отстъпка от цената член за някои продукти, в съответствие с промоционалния период. С, показва Alfamart членска карта на касата, при извършване на плащане, тогава държавата автоматично ще получите отстъпка за тези продукти. За информация за продукт и Календар пазаруване Струва ми се, там в листовка Alfamart, публикува на всеки две седмици или плакат на най-близката си Alfamart.

2. Моят подарък и моята специална

Specialku програма е програма, която показва Alfamart специални продукти, които към настоящия момент само за държавите-Alfamart. Тези продукти са специално ми, могат да бъдат закупени от държавата Alfamart чрез показва Card-членка към момента на извършване на плащания на касата. Докато подарък е пряко програма за подарък или лотария, която може да бъде последвано от държавите Alfamart. -Ще получат знак, че ще бъде много, за да получите определен подарък или държавите ще се получи пряко възнаграждение в съответствие с програмата или текущ промо. Членовете могат да намерят на броя на символите, чрез SMS до 0817-111-234 като напишете: TOKEN (интервал) ID карти или като се обадите на Customer Care 0-800-1-234-234 Alfamart,.

3. Big Специална програма “държава Alfamart”

Тази програма е една програма на специална промоция член с относително по-дълъг период, най-малко едно (един) месец, програмата е на всяка държава, механизма на програмата може да бъде справедлив (напр. P & G справедлив, Kalbe Nutritional справедлив, и т.н.) или един милион годишната програма на специален член, който би е много добре известно, “доказателства For Your Love”, известен като sebuatan BKUA.

4. Обратно изкупуване на “държава-Alfamart”

Годишната програма за държавите Alfamart, където членовете ще печелят точки всеки мин. магазин. 50000 от текущия период. Членовете могат да си откупят тези точки с изключителни и вълнуващи награди за дадения период. Членовете могат да намерят броя на точките, чрез SMS към телефонен номер. 0817-111-234 като напишете: (Space) лична карта или като се обадите на Customer Care 0-800-1-234-234 Alfamart,.

5. “Държава Alfamart” Тематична Промо

Това промо специални изненади за отбелязване на определени дни (например: Свети Валентин, на Националния ден на клиентите, в Деня на Национален Батик, и т.н.). Тази промоция може да бъде последвано от държави Alfamart членки показва членска карта (ME карта, АЗ СЪМ карта или карта BNI).

6. Специално третиране на “държава – Alfamart” Рожден ден

Рожден ден държавата не избяга вниманието на Alfamart. Със специалната програма за лечение за “държава-Alfamart” Рожден ден, избран за член на Alfamart ще получите изненада за рождения му ден, се надява, че тази програма се превърна в най-добрия момент незабравима за държавата Alfamart. Уау тази програма наистина OK.

7. Специално събитие / дейности за “държава Alfamart”

Beauty Class, безплатен Arisan, готвене клас, Open работа в дома, фабрика Посещение няколко примери на програми за специално събитие / дейности за “държава-Alfamart”,. На Членовете беше дадена възможност да участват в различни вълнуващи дейности на всяко събитие, което със сигурност ще бъде ценен опит за държавите-Alfamart. В допълнение към тези събития, ще има много по-интересни събития, които могат да бъдат следвани от държавите-Alfamart.

8. Търговец за “държава-Alfamart”

С партньорската програма, За държава Alfamart “, Alfamart член ще получите отстъпки, сделки и промо жребий на търговците, които работят с членска карта Alfamart в Индонезия. В допълнение, А Flazz карта, Потребителите също така могат да се насладят на широк набор от атрактивни оферти и промо търговци Flazz БМА в рамките на Република Индонезия. Така че нека да се възползват от играта промо, Индонезия печеливши, нито един Alfamart не е добро обслужване, ние дори да плати законопроект за платена телевизия Alfamart.

Неоспорим че Alfamart, е най-добрата местна минимаркет Индонезия , който да обслужва предимно към средата, за да се намалят общност, като предлага голямо разнообразие от полза програми. Нищо чудно, Джоко Alfamart Boss влезе в редиците на новите милиардери в Индонезия, според списание Форбс, илюстрира успеха на местното управление на минимаркет Индонезия: Alfamart.

Promo Member Alfamart Minimarket Lokal Terbaik Indonesia Bulgarian

Advertisements